دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون سازمان سنجش در گفت‌وگو با آنا؛

کنکور کارشناسی از سال ۱۴۰۳ الکترونیکی می‌شود 

کنکور کارشناسی از سال ۱۴۰۳ الکترونیکی می‌شود 
معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش گفت: قصد داریم کنکور کارشناسی را از سال ۱۴۰۳ به صورت الکترونیکی برگزار کنیم. 
کد خبر : 834156

حسن مروتی معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره الکترونیکی شدن آزمون‌های سراسری گفت: اگر بتوانیم آزمون کارشناسی را به شیوه الکترونیکی برگزار کنیم پس از آن تمام آزمون هاهم به همین صورت اجرایی می‌شوند. 

وی افزود: بزرگترین مشکل سازمان سنجش تعداد زیاد آزمون سراسری است به همین علت در ابتدا باید روی الکترونیکی شدن آن تمرکز کنیم. 

مروتی با اشاره به اینکه برگزاری اولین آزمون الکترونیکی در کنکور کارشناسی استرس داوطلبان و خانواده‌های آن‌ها را به همرا دارد، تاکید کرد: برای جلوگیری از این معضل از آزمون‌های کوچک آغاز می‌کنیم، در حال حاضر آزمون‌های زبان، ادبیات فارسی و ... شروع شده اند و به تدریج آزمایشی‌ها را برگزار می‌کنیم تا ترس و استرس داوطلبان کاهش یابد تا به اینصورت به بهترین شکل ممکن بتوانیم آزمون‌ها را برگزار کنیم. 

** کنکور کارشناسی از سال ۱۴۰۳ الکترونیکی می‌شود 

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش ادامه داد: شروع هر کاری سخت است؛ بنابراین با فرهنگ سازی مناسب می‌توانیم آزمون‌های الکترونیکی را پیش ببریم. در دستور کار سازمان سنجش است که کنکور کارشناسی را از سال ۱۴۰۳ به صورت الکترونیکی پیش ببرد. 

** سازمان سنجش در برگزاری کنکور الکترونیکی آمادگی کامل دارد 

مروتی با بیان اینکه الکترونیکی شدن آزمون کارشناسی لازمه همکاری دو بخش است که سازمان سنجش به عنوان بخش اول در این زمینه آمادگی کامل دارد، تاکید کرد: نوشتن نرم افزار‌های لازم، ایجاد بانک طراحان، چگونگی فرستادن سوال و ... از برنامه‌های سازمان سنجش برای برگزاری الکترونیکی کنکور است که توانسته ایم آمادگی لازم را کسب کنیم، اما طرف دوم مربوط به محل برگزاری آزمون است. 

وی اظهار کرد: نیازمند محلی برای برگزاری کنکور سراسری هستیم که ۵۰۰ هزار داوطلب بتوانند با ابزار‌های ویژه سازمان سنجش آزمون دهند؛ بنابراین باید سالن‌هایی را در دسترس داشته باشیم که صفحه‌های نمایش در پشت آن‌ها قرار بگیرند در حال حاضر بزرگ‌ترین سایت‌ها در دانشگاه‌ها موجود است که ظرفیت زیادی ندارند، برای مثال تمام ظرفیت دانشگاه پیام نور ۳۵ هزار نفر است که ۲۰ هزار نفر فعال هستند یعنی اگر بخواهیم از زیرساخت کامل این دانشگاه استفاده کنیم نهایت بتوانیم از ۲۰ هزار به صورت همزمان آزمون بگیریم. 

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش ادامه داد: در حال حاضر به دنبال این هستیم که دولت به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برای تجهیز امکانات کمک کند و این مسئله تنها برای برگزاری کنکور کارایی ندارد، بلکه آزمون‌های خود دانشگاه‌ها می‌تواند در آن برگزار شود. در ضمن حدود ۱۷۰ آزمون مختلف برگزار می‌شود که این آزمون‌ها می‌توانند به دانشگاه‌ها جهت برگزاری ارجاع داده شوند و در نهایت بخش خصوصی هم می‌تواند وارد این قضیه شود و درصد حق ثبت نام‌ها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم تا درآمدی برایشان ایجاد شود، اما در ابتدا باید تجهیزات آماده شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب